Synopsis:
Given the intensity of Damien’s latest relapse, and despite his efforts to get better, will Leïla ever be able to look at her lover – the father of their child – as anything other than a bipolar man?
Interprétation:
Leïla Behkti, Damien Bonnard
Filmographie réalisateur:
- Continuer (LM)
- Les Intranquilles (LM)
- Tribu (2001 - CM)
- Folie privée (2004 - LM)
- Ça Rend Heureux (2006 - LM)
- Nue-Propriété (2007 - LM)
- Elève Libre (2008 - LM)
- Avant les mots (2010 - CM)
- À perdre la raison (2012 - LM)
- Les chevaliers blancs (2015 - LM)
- L'Économie du couple (2016 - LM)
Type:
LM
Genre:
Fiction
Etat d'avancement:
En production
Durée:
90
Majoritaire:
Oui
Production:
Stenola Productions
Vendeur international:
LuxBox